9,6 / 10 - 12 reviews

  • GRATIS verzending
   Op bestellingen boven de €50,-
   binnen Nederland & Belgie

  • NIET GOED? GELD TERUG
  • MORGEN IN HUIS
   Op werkdagen voor 17:00 besteld,
   morgen in huis

MastHero (Windsurfmast bevestiging)

De beste windsurf actie camera mount is ontworpen om foto's en video's te maken vanuit vogelperspectief . Het lichtgewicht ontwerp en de positionering houdt uw foto's en video vrij van obstakels zonder te storen tijdens je vaart .
EAN: 3830055170208

Dit product is op voorraad

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 39,95

(incl. BTW)
Uitgebreide omschrijving

De beste windsurf actie camera mount is ontworpen om foto's en video's te maken vanuit vogelperspectief . Het lichtgewicht ontwerp en de positionering houdt uw foto's en video vrij van obstakels zonder te storen tijdens je vaart .

De MastHero Windsurfmast Mount is gemaakt van zeer taai en veerkrachtig Nylon-12. De MastMount omhult stevig uw mast terwijl het punt belasting (erg gevaarlijk voor koolstofvezel / Carbon) vermijd. De afgeronde klem randen zijn gemakkelijk en veilig in gebruik op je zeil .

De MastMount heeft 3 montage opties voor je GoPro / Actie Camera: Eén aan elke kant en een aan de voorkant . De Side mounts zijn gericht om direct de camera op jouw positie te richten .

MastHero past op elke GoPro en vrijwel elke Actie Camere zoals daar zijn, de GoPro Hero, Hero3 & Hero3+, ActionPro, AEE Magicam, IronX ,Isaw, CamOne, Rollei ActionCam, PNJcam, Garmin VirB Elite, Toshiba Camileo X - Sport of elke andere Actie Camera welke aan de GoPro montagesysteem past. Soms moet je een PRO-mounts Camera Adapter (convert GoPro !/4 camera aansluitingnaar GoPro aansluiting) gebruiken om de MastHero te kunnen monteren op bv een Drift Camera, Contour, Ion, Sony Action Cam of elke andere Actie Camera die compatibel is met een 1/ 4" statief schroef.

Beste montage locatie is door de tweede panlat van boven (een beetje dichter bij de tip voor standaard masten diameter, alhoewel de klemmen flexibel zijn en ook op iets grotere diameters passen) .

De MastMount gewicht is 35 gram met de schroef en 2 vleugelmoeren, dit gewicht zak je niet merken aan de mast tijdens het varen.

 

Ruilen & Retour

Heeft u ondanks uw keuze toch spijt van uw aankoop, werkt het product niet naar behoren, is het product defect of incompleet; geen probleem!

Bij ons geldt de “NIET GOED GELD TERUG” regel.

Wij kunnen tot 14 dagen na aankoop uw product terug nemen en omruilen tegen een ander product of uw aankoopbedrag terugstorten (mits het product en de verpakking in ongebruikte toestand verkeren). Indien u een product wilt ruilen en hiervan gebruik wilt maken volg dan de volgende stappen:

- Stuur een mail naar info@ActieCamera.eu

- Vermeld in deze mail uw factuurnummer & aankoopdatum

- Vermeld in deze mail het product dat u terug wilt sturen en de redenen waarom

- Vertel ons of u het product wilt omruilen tegen dezelfde, tegen een ander product of dat wij u uw geld moeten terug storten

ActieCamera reageert dan binnen 24 uur (maar vaak dezelfde dag al) met verdere instructies

Indien uw retour een defecte accessoire of een defecte GoPro camera betreft, volg dan onderstaande instructies:

- Stuur een mail aan: info@ActieCamera.eu

- Vermeld in deze mail uw factuurnummer & aankoopdatum

- Vermeld in deze mail het product wat defect is en wat het defect is

ActieCamera reageert dan binnen 24 uur (maar vaak dezelfde dag al) met verdere instructies

LET OP!

Op de meeste accessoires zit 2 jaar DIRECTE OMRUIL GARANTIE, dit betekent dat het product direct omgeruild wordt voor een nieuw exemplaar, wij informeren u hierover zodra wij uw defect melding hebben ontvangen.

De procedure van GoPro is iets anders dan van onze andere merken, een defect GoPro product moet in veel gevallen eerst naar GoPro opgestuurd worden alvorens wij u een nieuwe kunnen vergoeden, in veel gevallen wordt het product gerepareerd of vervangen. wij informeren u binnen 24 uur over de status van uw aanvraag.

Zijn er zaken na deze informatie nog onduidelijk, neem dan contact met ons op:

Mail: info@ActieCamera.eu

Telefoon: 020 7235840 (09:30 / 18:30)

Betalen

Bij ActieCamera accepteren wij de volgende betaalmethoden:

·        Ideal

·        Mastercard

·        Visa

·        Mister Cash

·        Bancontact

·        PayPal

·        Ophalen & betalen

·        Vooruitbetaling

Indien uw kiest voor “ophalen & betalen” dan ligt uw bestelling klaar voor u op onze kantoorlocatie. Houd er rekening mee dat wij u op deze locatie GEEN pin-mogelijkheid kunnen bieden, u dient dus of contact te betalen of vooraf het geld over te maken.

Ophaaladres:

ActieCamera

Hogehilweg 8b

1101 CC  Amsterdam Z/O

 

Indien u op wilt halen, neem dan eerst contact met ons op:

Mail: info@ActieCamera.eu

Telefoon: 020 7235840 (09:30 / 18:30)