9,6 / 10 - 12 reviews

  • GRATIS verzending
   Op bestellingen boven de €50,-
   binnen Nederland & Belgie

  • NIET GOED? GELD TERUG
  • MORGEN IN HUIS
   Op werkdagen voor 17:00 besteld,
   morgen in huis

GoPro Hero5 Black

Voor het eerst sinds de Hero3 heeft GoPro weer voor een totaal ander uiterlijk gekozen met de Hero5. In plaats van zilver is de Hero5 zwart en heeft de camera een rondere vorm. Met het andere uiterlijk komt er ook eindelijk een doorbraak in het tegenhouden van water. De camera is nu eindelijk ook zonder hoesje waterdicht tot 10m, net zoals de meeste concurrentie. Maar wat heeft de camera nog meer te bieden? Eigenlijk combineert de Hero5 de kwaliteiten van de Hero4 Black en de Hero4 Silver en zitten er nog wat mooie extra’s op. De Hero5 is vanaf heden (beperkt) leverbaar

EAN: 818279018066

Niet op voorraad

Normale prijs: € 329,95

Special Price € 315,00

(incl. BTW)
Uitgebreide omschrijving

GoPro Hero5

Voor het eerst sinds de Hero3 heeft GoPro weer voor een totaal ander uiterlijk gekozen met de Hero5. In plaats van zilver is de Hero5 zwart en heeft de camera een rondere vorm. Met het andere uiterlijk komt er ook eindelijk een doorbraak in het tegenhouden van water. De camera is nu eindelijk ook zonder hoesje waterdicht tot 10m, net zoals de meeste concurrentie. Maar wat heeft de camera nog meer te bieden? Eigenlijk combineert de Hero5 de kwaliteiten van de Hero4 Black en de Hero4 Silver en zitten er nog wat mooie extra’s op.

De Hero5 kan nu net zoals de Hero4 Black opnemen in 4K tot 30 frames per seconde en heeft daarnaast de beschikking over een touchscreen zoals de Hero4 Silver. De Hero5 schiet 2K met 60 frames per seconde, 1920×2080 met 120 frames per seconde en heeft daarnaast een interne stabilisator die trillingen in de opname helpt voorkomen. Ook is er in de nieuwe camera GPS ingebouwd, zodat je achteraf kunt zien waar je video is opgenomen. De Hero5 schiet foto’s in 12MP.

hero5-black

Stembediening
Naast het touchscreen is er ook een andere manier van bediening bijgekomen: stembediening. Met simpele commando’s bedien je de GoPro. In plaats van tegen je iPhone praat je dan tegen je actiecamera. Je moet je camera dan wel eerst met een naam aanspreken, ander luistert hij niet. Vertel je naam niet te snel tegen je vrienden, want dat kan behoorlijk irritant worden.

De Hero5 is nu (beperkt) leverbaar

Inclusief:

GoPro HERO 5 Black "The frame"

Originele oplaadbare batterij

Mount buckle

2 plakbevestigingen

Ruilen & Retour

Heeft u ondanks uw keuze toch spijt van uw aankoop, werkt het product niet naar behoren, is het product defect of incompleet; geen probleem!

Bij ons geldt de “NIET GOED GELD TERUG” regel.

Wij kunnen tot 14 dagen na aankoop uw product terug nemen en omruilen tegen een ander product of uw aankoopbedrag terugstorten (mits het product en de verpakking in ongebruikte toestand verkeren). Indien u een product wilt ruilen en hiervan gebruik wilt maken volg dan de volgende stappen:

- Stuur een mail naar info@ActieCamera.eu

- Vermeld in deze mail uw factuurnummer & aankoopdatum

- Vermeld in deze mail het product dat u terug wilt sturen en de redenen waarom

- Vertel ons of u het product wilt omruilen tegen dezelfde, tegen een ander product of dat wij u uw geld moeten terug storten

ActieCamera reageert dan binnen 24 uur (maar vaak dezelfde dag al) met verdere instructies

Indien uw retour een defecte accessoire of een defecte GoPro camera betreft, volg dan onderstaande instructies:

- Stuur een mail aan: info@ActieCamera.eu

- Vermeld in deze mail uw factuurnummer & aankoopdatum

- Vermeld in deze mail het product wat defect is en wat het defect is

ActieCamera reageert dan binnen 24 uur (maar vaak dezelfde dag al) met verdere instructies

LET OP!

Op de meeste accessoires zit 2 jaar DIRECTE OMRUIL GARANTIE, dit betekent dat het product direct omgeruild wordt voor een nieuw exemplaar, wij informeren u hierover zodra wij uw defect melding hebben ontvangen.

De procedure van GoPro is iets anders dan van onze andere merken, een defect GoPro product moet in veel gevallen eerst naar GoPro opgestuurd worden alvorens wij u een nieuwe kunnen vergoeden, in veel gevallen wordt het product gerepareerd of vervangen. wij informeren u binnen 24 uur over de status van uw aanvraag.

Zijn er zaken na deze informatie nog onduidelijk, neem dan contact met ons op:

Mail: info@ActieCamera.eu

Telefoon: 020 7235840 (09:30 / 18:30)

Betalen

Bij ActieCamera accepteren wij de volgende betaalmethoden:

·        Ideal

·        Mastercard

·        Visa

·        Mister Cash

·        Bancontact

·        PayPal

·        Ophalen & betalen

·        Vooruitbetaling

Indien uw kiest voor “ophalen & betalen” dan ligt uw bestelling klaar voor u op onze kantoorlocatie. Houd er rekening mee dat wij u op deze locatie GEEN pin-mogelijkheid kunnen bieden, u dient dus of contact te betalen of vooraf het geld over te maken.

Ophaaladres:

ActieCamera

Hogehilweg 8b

1101 CC  Amsterdam Z/O

 

Indien u op wilt halen, neem dan eerst contact met ons op:

Mail: info@ActieCamera.eu

Telefoon: 020 7235840 (09:30 / 18:30)