9,6 / 10 - 12 reviews

  • GRATIS verzending
   Op bestellingen boven de €50,-
   binnen Nederland & Belgie

  • NIET GOED? GELD TERUG
  • MORGEN IN HUIS
   Op werkdagen voor 17:00 besteld,
   morgen in huis

GoMask Original (Blauw)

De GoMask lanceerd een nieuwe duikmasker welke wordt geleverd met een geïntegreerde GoPro mount welke compatibel is met ALLE GoPro (HERO, Hero HD, HD2, Hero3, 3+ & Hero4) en andere Actie Camera's. Deze duikmasker is pas sinds kort beschikbaar en is in een vergelijkingstest met de Octomask en Aqualung als veel betere "GoPro masker" bevonden. Het is niet alleen een masker dat een GoPro camera Mount heeft en dus de mogelijkheid biedt een GoPro op het masker te monteren maar ook gewoon een grote, high-end masker welke te gebruiken is tijdens het duiken of snorkelen.
EAN: 0640671581882

Dit product is op voorraad

Normale prijs: € 99,95

Special Price € 69,95

(incl. BTW)
Uitgebreide omschrijving

De GoMask, dé GoPro duikmasker voor je GoPro camera

De GoMask  lanceerd een nieuwe duikmasker welke wordt geleverd met een geïntegreerde GoPro mount welke compatibel is met ALLE GoPro (HERO, Hero HD, HD2, Hero3, 3+ & Hero4) en andere Actie Camera's. Deze duikmasker is pas sinds kort beschikbaar en is in een vergelijkingstest met de Octomask en Aqualung als veel betere "GoPro masker" bevonden. Het is niet alleen een masker dat een GoPro camera Mount heeft en dus de mogelijkheid biedt een GoPro op het masker te monteren maar ook gewoon een grote, high-end masker welke te gebruiken is tijdens het duiken of snorkelen.

Functies die deze GoPro duikmasker voor (Go)Pro's onderscheiden van de rest:
• De GoMask wordt gemaakt door XS-FOTO, een gevestigd Amerikaans bedrijf in duik benodigheden dat bekend staat om hun hoge kwaliteit maskers
• De GoMask heeft een zeer stevige greep op je gezicht, maar tegelijkertijd ook nog zorgt voor een compressie die optreden bij diepe diepten.
• Het frame van het masker is opgebouwd uit roestvast staal en de GoPro Mount ook. Dit zorgt voor een zeer stabiele videokwaliteit wanneer de GoPro gemonteerd staat op uw masker
• De GoMask heeft een uniek ontworpen ingebouwde conische RVS metalen schroefdraad waardoor de duiker zich geen zorgen hoeft te maken over het verlies van zijn GoPro, dit door de moer die nodig is om uw  GoPro camera te monteren.
• Het masker wordt geleverd in een grote plastic opbergdoos, dat is ideaal voor het beschermen van het masker tegen krassen en te spoelen met zoet water na gebruik in zout water.
• De maskerlens is gemaakt van gehard glas. De lens is slagvast en u hoeft zich geen zorgen te maken over uw lens kraken.
• Deze GoPro duikbril bevat 2 jaar fabrieksgarantie tegen defecten

Ruilen & Retour

Heeft u ondanks uw keuze toch spijt van uw aankoop, werkt het product niet naar behoren, is het product defect of incompleet; geen probleem!

Bij ons geldt de “NIET GOED GELD TERUG” regel.

Wij kunnen tot 14 dagen na aankoop uw product terug nemen en omruilen tegen een ander product of uw aankoopbedrag terugstorten (mits het product en de verpakking in ongebruikte toestand verkeren). Indien u een product wilt ruilen en hiervan gebruik wilt maken volg dan de volgende stappen:

- Stuur een mail naar info@ActieCamera.eu

- Vermeld in deze mail uw factuurnummer & aankoopdatum

- Vermeld in deze mail het product dat u terug wilt sturen en de redenen waarom

- Vertel ons of u het product wilt omruilen tegen dezelfde, tegen een ander product of dat wij u uw geld moeten terug storten

ActieCamera reageert dan binnen 24 uur (maar vaak dezelfde dag al) met verdere instructies

Indien uw retour een defecte accessoire of een defecte GoPro camera betreft, volg dan onderstaande instructies:

- Stuur een mail aan: info@ActieCamera.eu

- Vermeld in deze mail uw factuurnummer & aankoopdatum

- Vermeld in deze mail het product wat defect is en wat het defect is

ActieCamera reageert dan binnen 24 uur (maar vaak dezelfde dag al) met verdere instructies

LET OP!

Op de meeste accessoires zit 2 jaar DIRECTE OMRUIL GARANTIE, dit betekent dat het product direct omgeruild wordt voor een nieuw exemplaar, wij informeren u hierover zodra wij uw defect melding hebben ontvangen.

De procedure van GoPro is iets anders dan van onze andere merken, een defect GoPro product moet in veel gevallen eerst naar GoPro opgestuurd worden alvorens wij u een nieuwe kunnen vergoeden, in veel gevallen wordt het product gerepareerd of vervangen. wij informeren u binnen 24 uur over de status van uw aanvraag.

Zijn er zaken na deze informatie nog onduidelijk, neem dan contact met ons op:

Mail: info@ActieCamera.eu

Telefoon: 020 7235840 (09:30 / 18:30)

Betalen

Bij ActieCamera accepteren wij de volgende betaalmethoden:

·        Ideal

·        Mastercard

·        Visa

·        Mister Cash

·        Bancontact

·        PayPal

·        Ophalen & betalen

·        Vooruitbetaling

Indien uw kiest voor “ophalen & betalen” dan ligt uw bestelling klaar voor u op onze kantoorlocatie. Houd er rekening mee dat wij u op deze locatie GEEN pin-mogelijkheid kunnen bieden, u dient dus of contact te betalen of vooraf het geld over te maken.

Ophaaladres:

ActieCamera

Hogehilweg 8b

1101 CC  Amsterdam Z/O

 

Indien u op wilt halen, neem dan eerst contact met ons op:

Mail: info@ActieCamera.eu

Telefoon: 020 7235840 (09:30 / 18:30)