9,6 / 10 - 12 reviews

  • GRATIS verzending
   Op bestellingen boven de €50,-
   binnen Nederland & Belgie

  • NIET GOED? GELD TERUG
  • MORGEN IN HUIS
   Op werkdagen voor 17:00 besteld,
   morgen in huis

Verzending

Voor bestellingen binnen Nederland versturen wij altijd met track en trace code en geldt:

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis! 

Voor bestellingen naar België versturen wij altijd met track en trace code en geldt:

Voor 17:00 besteld = binnen 3 werkdagen in huis (veelal de volgende werkdag)! 

Bij Actiecamera.eu hebben wij er voor gekozen om alles met de pakketdienst van PostNL te verzenden. Deze dienst is in de afgelopen jaren van ons bestaan erg betrouwbaar gebleken. Pakketten worden bij ons altijd met Track en Trace verzonden. De Track en Trace code wordt op de dag van de verzending naar de klant gemaild. 

Geen enkele webwinkel kan een vaste levertijd garanderen voor 100% van alle bestellingen. In zeldzame gevallen loopt een pakket vertraging op bij PostNL. U kunt dan contact met ons opnemen en wij zullen er dan alles aan doen het pakket toch zsm bij u te krijgen. Mocht hierdoor het pakket onverhoopt te laat aankomen waardoor u het artikel bijvoorbeeld niet meer kunt meenemen op vakantie, dan kunt u het kosteloos naar ons retourneren en krijgt u uw geld terug. Gelukkig komt het zeer zelden voor dat een pakket te laat geleverd wordt.

Houd er echter rekening mee dat PostNL 2 piekmomenten kent en levering tijdens deze periode wel eens een dag langer op zich kan laten wachten, dit is de zomer periode (vakantiekrachten) en de December maand. Bestel tijdens deze periode dan ook tijdig om teleurstelling te voorkomen, of kom het bij ons afhalen in Wormerveer.