9,6 / 10 - 12 reviews

  • GRATIS verzending
   Op bestellingen boven de €50,-
   binnen Nederland & Belgie

  • NIET GOED? GELD TERUG
  • MORGEN IN HUIS
   Op werkdagen voor 17:00 besteld,
   morgen in huis

Disclaimer

DISCLAIMER

De op deze website getoonde informatie is door Actiecamera met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Actiecamera verhandeld door middel van deze website alleen producten geschik voor Actie Camera’s zoals GoPro. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Actiecamera aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Actiecamera aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen producten en prijzen.

Hoewel Actiecamera alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Actiecamera niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Actiecamera worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Actiecamera uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Actiecamera worden onderhouden wordt afgewezen.